Вечерните рокли и Вие ...

Вечерните рокли и Вие

Добавен от

08 Feb 2010

(0 рейтинга)

Вечерните рокли разказват

 

Изисканите вечерни рокли са възможно най-добрият избор за официалните случаи. Всяка от тях има собствена история, но са обединени от общата цел да правят притежателките си красиви и с ярко присъствие.

Вечерните рокли без ръкав изглеждат прекрасно, но ако искате да покриете ръцете си, изберете рокля с къс или дълъг ръкав. Обаче избягвайте тези до лактите – състаряват.

Ако не сте с идеални форми, черното винаги спасява положението. Но цветовете на тъмните скъпоценни камъни като нефритенозелено, наситен шоколад или бордо, са хитови за вечерно облекло. А летните партита може да разнообразите с медени или сини нюанси. Ако може да си позволите само една вечерна рокля, купете я в тъмен цвят, за да я носите през цялата година.

1. Рокля Balizza, 545 лв; 2. Рокля Benetton, 139 лв; 3. Рокля WoManONRO, 79 лв; 4. Сандал Diesel от Галерия Scandal, 319 лв; 5. Чанта Dizi, 249 лв; 6. Обеци Marco Bicego от магазин Giulian.

 

Вечерните рокли с деколте, което стига 2-3 см под ключицата, са идеалният вариант, макар че големият бюст „настоява“ за повече свобода. А високото деколте привлича погледа върху шията – част от тялото, която не винаги искаме да изтъкнем.

 

Не знаете какво да облечете върху официалната вечерна рокля? Всекидневните ви горни дрехи не изглеждат никак подходящи? Един широк кашмирен шал в пастелен цвят ще свърши чудесна работа. А и топлите пролетно-летни вечери позволяват.

 

Трябва да сте наясно, че за специалните случаи обувките и чантата също са  особено важни. Сребристите или златистите обувки не са претенциозни, но ако решите да са червени или зелени, то едното непременно трябва да е с цвета на дрехата ви. Добре е вечерната чанта да е малка и елегантна. Затова взимайте минимален брой вещи и носете чантичка с дръжка. Тя е по-удобна, защото може да я окачите на китката си. Не използвайте официалните случаи, за да сложите всичките си бижута. Принципът „по-малкото е повече“ важи и тук!

 

 

Модели

За пролетно-летния сезон вечерните рокли са в по-изчистен силует, много секси, с гол гръб и изрязано деколте, ако дамата е с по-пищен бюст. Дължините варират от ултра къса мини рокля, дължина до коляното, до класическата дълга рокля. Присъстват много коланчета, обсипани с кристали и мъниста, брошки и феерични панделки, завързани на талията или под бюста.

 

Цветове

Цветовете са пъстри, носещи настроение, в екрю, жълто, бонбонено розово, небесно синьо, праскова, диня и разбира се, класическите черно и бяло.

 

Материи

Материите са много феерични - нежна коприна, шифон, копринен шантунг и сатен, с бродерии и красиви дантели.

 

Аксесоари

За летния сезон обувките може да са тип сандал с камъни или с дълги връзки омотани около глезените, ако рокличката е мини. Чантичката може да е направена от плата на тоалета и украсена с мъниста.

 

 

Бижута

Не са за пренебрегване и бижутата, тъй като дават завършеност на тоалета. Ако той е с презрамка през врата, ще трябват само едни красиви дълги обици. Но ако тоалетът е доста разголен, може да си позволите и по-масивно колие и гривна.

 

 

 

 

 

 

Вечерните рокли и Вие ...

Коментари