Уникален хибрид, Т-Рекс ( T-Rex)

Уникален хибрид Т-Рекс T-Rex

Добавен от

10 Feb 2010

(0 рейтинга)

Уникален хибрид, Т-Рекс ( T-Rex)

 

Класифициран като мотоциклет, Т-Рекс определя нова тенденция на пътя. T-Rex е невъзможно за класификация двуместно, триколесно превозно средство без врати и с мотоциклетен двигател на Campagna Motors - Основана през 1990 г. в провинция Квебек (Канада), Campagna Corporation е придобила известност в автомобилната индустрия. Campagna е посветила повече от осем години за създаването на тази великолепен машина, която се явява истинска революция в производстовото на мотоциклети. Ясно е само едно – триколката е предназначена за тези, които обичат екстремните изживявания, и не търсят и грам практицизъм при инвестицията в превозно средство.

Според концепцията на производителя T-Rex е мотоциклет. В него, обаче, са съвместени възможно най-екстремните страни на моторите и картовете за рали на магистрала, като триколесният дизайн позволява на пътниците да седнат един до друг.

Двигателят е на Kawasaki, 1.4-литров, 4-цилиндров, с мощност от 197 конски сили. Ускорението до 60 км/ч се постига за 3.5 секунди, а максималната скорост е 144 км/ч. Ръчната шестскоростна кутия се усеща като при мотор, но пък е позиционирана като при спортна кола.

Панелите на T-Rex са изработени от фибростъкло. Окачените бобини са напълно открити. Сядянето на пътниците, обаче, изисква гъвкавостта на тялото на йога. Но пък си заслужава, особено ако хората обичат да се чувстват „свързани” с пътя. Усещането е сякаш кабината докосва пътната настилка. Уникалният хибрид ще се предлага на цена от 50 000 долара.

Уникален хибрид, Т-Рекс ( T-Rex)

Коментари