Топ 5 на най-богатите тийнейджъри в света

Топ 5 на най-богатите тийнейджъри в света

Добавен от

20 Feb 2010

(0 рейтинга)

Топ 5 на най-богатите тийнейджъри в света

 

5. Аманда Байнс – 2.5 млн. долара

За Аманда Байнс се заговори през 2002 г., когато тя започна да се снима в сериала “Какво харесвам в теб”, излъчван доскоро и у нас по Би Ти Ви. Миналата година актрисата участва в тийнейджърската комедия “Тя е пич”, който само в САЩ донесе приходи от 34 милиона долара. Наскоро вече 20 годишната актриса приключи снимките на филма „Hairspray”, в който си партнира с Мишел Пфайфър и Джон Траволта.

 

4. Дакота Фанинг – 4 млн. долара

Тя е 13 – годишна. Наричат я „Детето-чудо на Холивуд” не само заради 35-те си роли във филмови и телевизионни продукции, а и затова че едва на 8 години получава награда на Американската актьорска гилдия за ролята си в “Аз съм Сам”. Най – известните й филми са “Мъж под прицел” с Дензъл Уошингтън, “Криеница” с Робърт де Ниро и “Война на световете” с Том Круз.

 

3. Линдзи Лоън – 6 млн. долара

Една от най – чаровните и същевременно една от най – скандалните млади актриси. Често украсява страниците на жълтите издания заради увлечението си по наркотиците и алкохола. Няколко пъти дори постъпва и в клиника за лечение. Но заради безумния й сексапил е затрупана от предложения за роли. Едно от най – симпатичните й появявания е във филма „Просто моят късмет”. Отскоро работи по ролята си във филма “Знам кой ме уби” заедно с Джулия Ормънд. Дано договорът й с марката „Миу миу”, който подписа неотдавна я направи по – отговорна и екрана не се лиши от присъствието й.

 

2. Даниел Радклиф - 13 млн. долара

Безспорно тази класация се нуждае от присъствието на този сладур, не само заради почти липсващите момчета в нея, но и заради свежото настроение, което той създава винаги с появата си. През 2001 г.по екраните се завъртя първият филм от поредицата за детето - магьосник Хари Потър. Лентата пожъна огромен успех, а изпълнителят на главната роля - тогава 11-годишен, моментално беше включен в списъка на децата - милионери. Той е вече 17-годишен, а до момента са се появили 4 филма от поредицата. Премиерата на петия се очаква в близките месеци. През това време Даниел се изявява и в театъра, с което печели адмирациите и на по-възрастната публика.

 

1. Близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън – 40 млн. долара

Едва ли някой би очаквал, че тази класация ще бъде оглавена от тези, дори не толкова известни гърли. Актьорската кариера на двете близначки Олсън започва през 1987 г. в сериала “Пълна къща”, когато те са на 1 година. Снимат се в ТВ поредицата в продължение на 7 години, а после участват и в няколко игрални филма. Те обаче натрупват състоянието си не от кино и телевизия, а от собствената си модна линия младежки облекла. Тя се казва Dualstar и се радва на огромна популярност сред американските тийнейджъри. Дрехите, вдъхновени от двете сестри, са сред най-продаваните стоки в популярната търговска верига “Уолмарт”. С това доказват, че са талантливи, а също и колко печеливш може да бъде младежкият устрем и хъс.

 

 

 

 

 

 

 

 

Топ 5 на най-богатите тийнейджъри в света

Коментари