Прическа според зодията

Прическа според зодията

Добавен от

20 May 2010

(0 рейтинга)

Прическа според зодията

 

От известно време насам се чудите дали да не се подстрижете съвсем късо, да пуснете коса до раменете или да наблегнете на по-яркия макиаж. С една дума, осъзнавате, че е настъпил моментът за експерименти с външността, но Все още не сте решила какви точно да бъдат те. Няма да сбъркате, ако освен с модните тенденции, съобразите желаната промяна и със своя зодиакален знак!

 

 

Овен

Най-много ви отива къса и права коса, която е изтънена встрани така, че да открива ушите. Колкото до цвета, без никакво колебание заложете на червеникавите оттенъци - меден, риж, махагон, орех, кестен.

 

 

 

Телец

Предпочитате класически решения, затова се ориентирайте към романтичните, леко на-чупени кичури, топирани в корените за по-голям обем. Дължината на косата е средна, а цветът й варира от светлорусо до тъмнокестеняво.

 

Близнаци

Права или на леки вълни, косата ви не е много гъста, ето защо я подстрижете така, че да стои по-въздушно, с което въпросният недостатък ще бъде прикрит умело. Имайте предвид, че особено добре ще ви стоят по-светли кичури. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рак

Прическите, подходящи за вашия знак, се отличават с елегантна простота и женственост. Носете дългата си коса сплетена или прибрана с диадема, шал, панделка и прочее - тя не бива да пада върху лицето ви.
 

 

Лъв

Разбира се, че прическата ви трябва да прилича на грива - истински водопад от къдрици в златисто-кестеняв или медено-риж цвят, небрежно падащи върху раменете.



Дева

Държите да сте безупречна във всичко, включително и в начина на оформяне на полудългата си коса с различни оттенъци на кестенявото. Идеалният избор за вас е прическа, която не се бои нито от дъжд, нито от вятър.

Везни

Небрежно фиксира-ните кичури със средна дължина, оцветени в ефектни нюанси на пепеливо-платинената гама, ще придават още по-голяма индивидуалност и сексапил на красивото ви лице.

 

Скорпион

Жена-изкусителка като вас се нуждае от пищния ореол на своята черна или с лек виолетово-червен оттенък коса. Носете я сравнително дълга, леко разрошена или на спираловидни къдрици. 

 Стрелец
Предпочитанията на вашата зодия клонят към високо вдигнатата и събрана в конска опашка коса, както и към бретоните, покриващи отчасти челото. Цветовата гама включва кестеняво, махагон, мед, нар. 

Козирог

Знаете добре, че ви отива геометрично оформена коса, и сигурно затова предпочитате карето в най-класическия му вариант. Защо обаче не изпробвате т. нар. сасун?

Водолей

Екстравагантни сте във всичко, без значение дали става въпрос за линията на подстригване, за цвета или за прическата ви, в която е добре да съседстват прави и къдрави, дълги и къси, за предпочитане контрастни кичури.

Риби
С пълно основание държите на дългата, разпусната коса в пшеничено или тъмнорусо, която често прибирате на тила си. Имайте обаче предвид, че на излъчването на жените от вашата зодия най-много пасват романтичните къдрици.

 

 

Прическа според зодията

Коментари

maharabuda 06 May 2012 22:52:14 | #1 interesna statiq mnogo pouchitelna haresa mi