bukvar.bg - Форум - Условия за ползване

Общи условия за ползване на сайта

copaste.NET не носи никаква отговорност за публикувани материали в сайта. Всеки потребител сам носи отговорност за всички материали, добавени от него.

copaste.NET не носи отговорност за каквито и да е действия или решения взети от потребителя, вследствие на прочетената информация в сайта. copaste.NET също така не гарантира достоверността на информацията.

copaste.NET при никакви обстоятелства не носи отговорност за никакви директни, индиректни или случайни вреди, получени вследствие на действия или решения на потребителя след използването на сайта. В това число влизат получени оценки в училище и/или на изпити, получени на базата на знания от сайта.

Съдържанието на сайта е предназначено за лична употреба. Забранено е копирането и използването на материалите в сайта с комерсиална цел. Изрично е забранено копирането на материали и публикуването им на други сайтове, освен ако тези не са изрично разрешени от самия автор.

С регистрацията си в copaste.NET вие приемате, че екипът на copaste.NET може да ви изпраща е-мейли, уведомявайки ви за новости и промени по сайта, както и писма с рекламна цел.

С добавянето на материал в copaste.NET потребителят автоматично се съгласява с това, че copaste.NET има правото да публикува материала на сайта, както и да предоставя достъпа до него само за потребители с абонамент. Потребителят не може да контролира дали материалът ще бъде достъпен със или без абонамент.

Платеният абонамент за достъп до пълното съдържание на сайта става чрез изпращане на SMS на кратък номер, който се таксува с 1.20 лв или 2.40 лв с ДДС в зависимост от избрания пакет ( виж още ). copaste.NET не носи отговорност за грешно изпратени SMS съобщения, които не съответстват на показания в сайта шаблон и не може да възстанови платената сума в такъв случай. copaste.NET оказва съдействие при проблеми с платения абонамент - вижте страницата ни с контакти. Мобилната услуга се осъществява с любезното съдействие на Mobio.

copaste.NET има право да дезактивира или заличи Потребителското име и Паролата за достъп до Потребителския профил, както и всички кредити и привилегии на Регистрирания потребител или да изтрие цялото съдържание в него при неизползването им в продължение на 180 (сто и осемдесет) дни след последното влизане в съответния Потребителски профил, но не преди датата на изтичане на последния предплатен от Регистрирания потребител абонаментен период.

Съдържанието на този сайт е защитено от закона за авторското право. Забранено е копирането, променянето, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от сайта.

Избирайки Съгласен съм... Вие приемате горепосочените условия

Последна актуализация: 20.09.2013 г.


Върни се към страницата за вход

  • Реклама
cron