Материали 1-10 от 9

Анализ на различни видове имидж на Кауфланд АД 19 стр.

Анализ на различни видове имидж на "Кауфланд" АД

Настоящата курсова задача има за цел изследване на огледалния, множествения и текущия имидж на "Кауфланд" АД. Избраната методика на изследването е провеждането на структурирано интервю и анкетно проучване на клиентите и работещите в компанията..
nezabravima
1
Рекламна кампания за привличане на нови ученици за учебната 2008-2009 гв Първо Частно Училище Леонардо Да Винчи гр Русе 18 стр.

Рекламна кампания за привличане на нови ученици за учебната 2008-2009 г.в Първо Частно Училище "Леонардо Да Винчи" – гр. Русе

Учебните им планове са разработени съвместно с партниращите им частни училища от САЩ и Англия и са одобрени от Министерството на образованието и науката. Те са съобразени с действащите учебни планове.
loli
1
Рекламна кампания на фирма занимаваща се с дистрибуция на детски храни 6 стр.

Рекламна кампания на фирма занимаваща се с дистрибуция на детски храни

На територията на страната "Бейби-фуудс" ООД има множество конкуренти, които имат вече утвърдени позиции на пазара. За да има успех рекламната кампания на фирмата, тя трябва да бъде добре планирана и изпълнена.
nezabravima
1
Анализ на различни видове имидж чрез интервю анкета и медиен образ 5 стр.

Анализ на различни видове имидж чрез интервю, анкета и медиен образ

Съществуват няколко вида имидж: огледален, множествен, желан, текущ, оптимален и корпоративен. Последният представлява съвкупност от текущия и огледалния имидж на организацията отразяващ разбирането за нея като публичен субект и социокултурна реалия.
silviQ
0
Планиране на pr кампания 5 стр.

Планиране на pr кампания

Изпълнението на проекта в различните му етапи ще бъде съпроводено от редица промени в транспортния режим на отделни градски зони. Особено засегнати ще бъдат жителите на два квартала около транспортния възел, които...
messi
0